WELKOM OP DE WEBSITE VAN DEV-WEB

‘Samen denken en samen doen!’ Dat is het motto voor onze werkwijze. We willen voor u uw ICT partner zijn. Door gebruik te maken van onze expertise op het gebied van advisering en realisatie in de automatisering en communicatie, zult u de juiste oplossing voor uw organisatie in huis halen.

Doordat we gebruik maken van de laatst technologieen en kennisgebieden en onze objectiviteit en betrokkenheid kunnen wij samen met u voor uw organisatie de juiste oplossingen aanbieden op het gebied van:

Trainingen en Cursussen Trainingen en Cursussen; in samenwerken met Visual Trainining kunnen we de volgende online trainingen aanbieden voor zowel particulieren als bedrijven: Microsoft Word Training Microsoft Excel Training Windows Vista Training Microsoft Outlook Training Training Internet en Email met Vista Digitale fotografie Maatwerk trainingenk

Ontwikkeling en hosting van Webapplicaties / -sites. Snel gerealiseerd en geheel volgens uw eigen wensen,behoeften en huisstijl ingericht. CMS is een optie, zodat u uw eigen site zelf kunt beheren, dat is pas handig en goedkoop. Applicatie ontwikkeling en applicatie integratie; zodat uw medewerkers en uw klanten/leveranciers eenvoudiger, slimmer en dus sneller kunnen werken.